dinsdag 19 januari 2010

Ding 6




Het is duidelijk. Ik moest deze foto wel kiezen op Flickr! Een erg mooie foto van mijn dochter (ik ben natuurlijk bevooroordeeld!). De foto is aan het begin van de zomer 2009 gemaakt in opdracht van een plaatselijke krant. Een andere foto uit de serie is uiteindelijk bij het interview verschenen.
Behalve deze, heeft de fotograaf Adrie Duijvenvoorde nog meer bijzondere foto's op zijn Photostream staan.

3 opmerkingen:

  1. Ja, met BB-tje als moeder moet daar wel een mooie dochter van worden! Mooie foto, ook. Die kan ze zo insturen naar een modellenbureau. Ik heb ook even de site van de fotograaf bezocht. Erg goed, deed me denken aan Ed van der Elsken die veel stadsleven in de jaren 50,60 en 70 vastlegde.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto, Bernadet. Dat vond ik van die ene uit de krant trouwens ook, die herinner ik me nog goed. Zoals die foto nu in je log staat, lijkt het net of de rechterkant niet af is (zonder rand). Klopt dat? Heb je 'm bijgesneden om 'm op je blog te krijgen of zoiets?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Ineke: Bedankt, ik zal het aan haar doorgeven!
    @Irene, ik weet het. Ik heb hem van Flickr afgehaald en heb alle formaten geprobeerd maar krijg hem er niet goed op. Ik denk dat als je een foto van je eigen pc haalt je hem wel kunt bijsnijden. Ik zal het eens aan Walter vragen.
    groet Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen