dinsdag 29 maart 2011

Nog een affo

Hij/zij is al even klaar maar ik had nog geen foto laten zien.
Mijn sterrenpracht!
Voorkant

Achterkant

zaterdag 26 maart 2011

'Kei leuk' weekend




Yvonne en Gerda
In het weekend van 18, 19 en 20 maart vertrok ik met een auto vol spullen naar Loon op Zand om in  De Suikerberg een paar dagen door te brengen met quiltsters. Dertig vrouwen die een weekend lang bezig zijn met het werken aan hun quilts en patchworks. Het weekend was georganiseerd door Dorry van de Tilburgse winkel Quilt it & Dotty en ik had me in een impuls opgegeven. De dames kwamen vanuit het hele land maar de meeste toch wel uit de buurt van Tilburg. Maar er kwamen er ook vier uit BelgiĆ«. Spijt heb ik niet gekregen. Het was een ontzettend leuk, gezellig, warm (ik kan alle superlatieven wel gebruiken!)weekend met de echte Brabantse gastvrijheid. Een 'kei leuk' weekend zoals de Brabanders zeggen.
Ik heb enorm genoten van dit samenzijn, ontzettend veel gelachen en veel en lekker gegeten, Ik heb zondag bij thuiskomst zelfs niet meer gegeten want ik zat nog 'vol'  van een heerlijke High Tea. Ik hoop dat ik volgend jaar weer van de partij kan zijn.














Wil je nog meer lezen over het weekend, ga dan naar de blog van Elle. Zij laat o.a. een foto zien van mijn Ciwil War Quilt! Of bij mijn nieuwe quiltvriendinnen Yvonne en Gerda.